Doi morţi şi doi răniţi după ce bucăţi dintr-un avion au căzut peste o casă din California

Două persoane au murit şi alte două au fost rănite după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, iar bucăţi din el s-au împrăştiat într-o regiune din California de Sud, o casă luând foc, înainte de a ateriza într-o curte, au declarat duminică martorii şi autorităţile, relatează Associated Press.

347 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi doi răniţi după ce bucăţi dintr-un avion au căzut peste o casă din California

Doi morţi şi doi răniţi după ce bucăţi dintr-un avion au căzut peste o casă din California

Accidentul a zguduit cartierul Yorba Linda la ora 14 după ce avionul Cessna 414A cu două motoare a decolat de pe Aeroportul Municipal Fullerton, la aproximativ 12 km vest de locul producerii incendiului, a declarat purtătorul de cuvânt al Administraţiei Federale de Aviaţie, Allen Kenitzer.

Pilotul era singura persoană care se afla în avion, deşi autorităţile nu au determinat care dintre morţi şi răniţi s-au aflat la bord si care la sol.

O casă cu două etaje a izbucnit în flăcări după ce a fost lovită de o parte a avionului, iar vecinii panicaţi au ieşit în stradă.

Imaginile aeriene luate din elicopterele echipelor de ştiri prezintă părţi plane, inclusiv panouri laterale şi o elice, împrăştiate pe acoperişuri şi pe căile de acces din apropierea casei arse. Corpul principal al avionului cu două motoare a fost găsit în curtea unei alte case, departe de cea arsă. Focul s-a răspândit către un SUV care a fost parcat pe alee.

Ploaia rezultată după o furtună de iarnă a ajutat pompierii să stingă incendiul. Aceştia aveau de gând să intre în casa arsă în cazul în care ar fi existat alte victime, a spus Sanchez.

Comitetul Naţional pentru Transport şi Siguranţă va investiga cauza producerii accidentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici