Doi palestinieni, inclusiv un minor, împuşcaţi mortal de poliţişti israelieni în Cisiordania

O femeie de 23 de ani şi fratele său de 16 ani au fost împuşcaţi mortal de poliţişti israelieni după ce i-ar fi ameninţat cu cuţite pentru a încerca să treacă de un punct de control din Cisiordania, relatează Reuters.

436 afișări
Imaginea articolului Doi palestinieni, inclusiv un minor, împuşcaţi mortal de poliţişti israelieni în Cisiordania

Doi palestinieni, inclusiv un minor, împuşcaţi mortal de poliţişti israelieni în Cisiordania

Potrivit poliţiei israeliene, cei doi ar fi fost înarmaţi cu cuţite şi intenţionau să comită un atac la punctul de control Qalandia din Cisiordania, la periferia Ierusalimului.

Femeia avea în mână un cuţit şi s-a îndreptat cu viteză împreună cu fratele ei spre poliţiştii israelieni, care i-ar fi somat să se oprească de mai multe ori, susţine un comunicat al poliţiei israeliene.

"Poliţia le-a solicitat să se oprească de câteva ori. Când au continuat să avanseze, ofiţerii au neutralizat teroriştii", se arată în respectivul comunicat.

În ultima jumătate de an, în urma atacurilor palestinienilor, au murit 28 de israelieni şi doi turişti americani, iar forţele israeliene au neutralizat cel puţin 193 de palestinieni, din care autorităţile israeliene susţin că 130 ar fi fost atacatori. Mulţi alţii au fost ucişi în confruntări şi proteste.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici