Doi pasageri de pe nava de croazieră Diamond Princess au murit

  • Doi pasageri de pe nava de croazieră Diamond Princess au murit
  • La bordul navei au fost depistate peste 600 de cazuri de infectare cu noul coronavirus
  • La bord erau iniţial 3.700 de persoane
5371 afișări
Imaginea articolului Doi pasageri de pe nava de croazieră Diamond Princess au murit

Doi pasageri de pe nava de croazieră Diamond Princess au murit

NHK a citat o sursă guvernamentală care a declarat că victimele sunt un bărbat şi o femeie cu vârste de peste 80 de ani.

Anunţul privind decesul celor doi vine în aceeaşi zi în care al doilea grup de pasageri a început să debarce de pe vasul de croazieră.

Nava Diamond Princess, a companiei Carnival, a fost plasată în carantină în Yokohama din 3 februarie. La bord erau iniţial 3.700 de persoane, dintre care 621 au fost depistate ca având coronavirusul Covid-19.

Persoanele infectate, inclusiv doi români, sunt spitalizate în Japonia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici