Doi români au murit, iar alţi doi au fost răniţi într-un accident rutier produs în Italia

Doi imigranţi români care fugeau de poliţie au murit, iar alţi doi au fost grav răniţi într-un accident rutier produs în sudul Italiei, pe autostrada care face legătura între Roma şi Napoli.

190 afișări
Imaginea articolului Doi români au murit, iar alţi doi au fost răniţi într-un accident rutier produs în Italia

Doi români au murit, iar alţi doi au fost răniţi într-un accident rutier produs în Italia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Accidentul a avut loc luni dimineaţă pe Autostrada A1, care face legătura între Roma şi Napoli. Patru români aflaţi la bordul unui Audi A6 erau urmăriţi de poliţie pentru că refuzaseră să oprească la un filtru rutier.

După o urmărire de aproximativ zece kilometri pe autostradă, românii au lovit un TIR care era oprit, ricoşând în alt autoturism şi într-un alt camion. Accidentul a avut loc pe segmentul de autostradă dintre localităţile Cassino şi San Vittore del Lazio, la sud de Roma, relatează site-ul ziarului Il Messaggero.

Doi români au murit pe loc, iar alţi doi au fost răniţi grav în urma impactului. În accident a fost rănit uşor şi unul dintre şoferii camioanelor.

Potrivit poliţiei italiene, românii au refuzat să oprească la controlul rutier pentru că erau suspectaţi de furt de metale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici