Doi români care asigurau paza unui om de afaceri, ucişi în Cipru

Cinci bărbaţi, trei ciprioţi şi doi români, care lucrau ca gărzi de securitate pentru un om de afaceri din Cipru au fost ucişi sâmbătă dimineaţa la Ayia Napa, în sudul ţării. Poliţia susţine că cei cinci bărbaţi au fost prinşi într-o ambuscadă la ora 03.30 în timp ce conduceau pe un drum întunecat din populara staţiune cipriotă.

2137 afișări
Imaginea articolului Doi români care asigurau paza unui om de afaceri, ucişi în Cipru

Doi români care asigurau paza unui om de afaceri au fost împuşcaţi mortal în Cipru (Imagine: AFP - Arhiva MediafaxFoto)

Ei au murit în urma rănilor, după ce au fost împuşcaţi în cap şi în piept, a declarat poliţia, relatează Cyprus Mail.

Locul crimei a fost izolat de poliţie, în timp ce experţii criminalişti au venit pentru a recolta probe.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici