Doi români, declaraţi vinovaţi de sechestrarea şi violarea unei femei la Dublin

Doi români au fost declaraţi vinovaţi de un juriu irlandez pentru jefuirea, sechestrarea şi violarea unei femei, într-un atac produs în noiembrie 2006 la Dublin, relatează Irish Times, în ediţia electronică de sâmbătă.

95 afișări
Imaginea articolului Doi români, declaraţi vinovaţi de sechestrarea şi violarea unei femei la Dublin

Doi români, declaraţi vinovaţi de sechestrarea şi violarea unei femei la Dublin

Iulian Hobanel şi Radu Grierosu au respins acuzaţiile de sechestrare şi viol, unul singur dintre ei recunoscând jaful.

Juriul a decis în unanimitate, după un proces care a durat nouă zile, că Hobanel şi Grierosu sunt vinovaţi pentru toate capetele de acuzare.

Judecătorul a decis ca românii să rămână în detenţie până la pronunţarea condamnării, în ianuarie 2010.

Conform dovezilor prezentate de acuzare, Grierosu ar fi imobilizat-o pe femeie, în timp ce complicele său a violat-o.

Victima a relatat că părăsise un club din centrul oraşului, în jurul orei 2.30, când a fost imobilizată de Hobanel, care i-a propus să ia un taxi împreună, împiedicând-o să se elibereze şi obligând-o să intre într-un bloc de locuinţe. Femeia a povestit că agresorul a împiedicat-o să părăsească blocul, luându-i geanta şi chemându-l în ajutor pe complicele său, iar ulterior a violat-o.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici