Doi suspecţi, arestaţi după uciderea unui agent de poliţie, în Statele Unite

Un agent de poliţie a fost împuşcat mortal, marţi, pe o şosea din statul american Montana, cazul generând o amplă operaţiune de căutare la nivel statal, doi suspecţi fiind arestaţi, relatează postul local KTVQ.

200 afișări
Imaginea articolului Doi suspecţi, arestaţi după uciderea unui agent de poliţie, în Statele Unite

Doi suspecţi, arestaţi după uciderea unui agent de poliţie, în Statele Unite

Crima a avut loc marţi dimineaţă (marţi după-amiază, ora României), la un filtru al poliţiei creat în zona Three Forks, pe Autostrada interstatală 90, în statul Montana. Un adjunct al şerifului din comitatul Broadwater a fost împuşcat mortal într-un schimb de focuri.

Autorităţile americane au declanşat o amplă operaţiune de căutare în statul Montana.

După câteva ore, doi indivizi suspecţi au fost arestaţi preventiv, după urmărirea unui vehicul, în comitatul Missoula.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici