Doisprezece morţi şi aproximativ 500 de imigranţi salvaţi pe mare, în largul coastelor libiene

Doisprezece imigranţi clandestini au murit, iar alţi aproximativ 500 au fost salvaţi, joi, în urma naufragierii unei bărci pneumatice în largul Libiei, a anunţat Paza de Coastă a Italiei.

130 afișări
Imaginea articolului Doisprezece morţi şi aproximativ 500 de imigranţi salvaţi pe mare, în largul coastelor libiene

Doisprezece morţi şi aproximativ 500 de imigranţi salvaţi pe mare, în largul coastelor libiene (Imagine: HEPTA/Mediafax Foto)

Trupurile neînsufleţite a 12 imigranţi clandestini au fost găsite la aproximativ 60 de kilometri de coasta libiană în urma unei operaţiuni a echipajului Dattilo. Acest echipaj a salvat alţi 106 pasageri în cursul acesti operaţiuni, a precizat un purtător de cuvânt.

Echipajul Dattilo a mai efectuat alte trei operaţiuni de salvare joi, reuşind să recupereze 393 de imigranţi clandestini în total.

Alţi 106 de imigranţi clandestini au fost salvaţi de două fregate în largul Insulei Lampedusa, a precizat Paza de Coastă a Italiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici