Dominique Strauss-Kahn recunoaşte o relaţie nepotrivită cu camerista: Este o greşeală morală şi nu sunt mândru de ea

Dominique Strauss-Kahn a recunoscut, într-un interviu difuzat duminică seară de TF1, că a avut o "relaţie nepotrivită" cu camerista Nafissatou Diallo, aceasta fiind "o greşeală morală", de care "nu este mândru".

1055 afișări
Imaginea articolului Dominique Strauss-Kahn recunoaşte o relaţie nepotrivită cu camerista: Este o greşeală morală şi nu sunt mândru de ea

Dominique Strauss-Kahn recunoaşte o relaţie nepotrivită cu camerista Nafissatou Diallo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este o relaţie nepotrivită", a declarat Strauss-Kahn, adăugând: "Este o greşeală morală şi nu sunt mândru de ea".

"Mi-a fost teamă, mi-a fost foarte teamă, am fost umilit", a mai spus fostul director FMI, referindu-se la experienţa din Statele Unite, unde a fost arestat şi acuzat de agresiune sexuală, înainte ca procuratura din Manhattan să renunţe la acuzaţii.

Strauss-Kahn a mai spus că nu intenţionează să negocieze în procedura civilă declanşată împotriva sa de Diallo, care îl acuză de agresiune sexuală.

Înainte de difuzarea interviului, în faţa sediului canalului de televiziune TF1, circa 50 de persoane, în majoritate femei, au participat la o manifestaţie convocată de două organizaţii feministe. Protestatarele purtau două bannere, pe care scria "DSK = lipsă de justiţie. Când o femeie spune nu, înseamnă nu", şi pancarte cu textele "Anne Sinclair, castrează-l pe DSK", "DSK, o cameristă nu este un obiect sexual" sau "DSK, homo erectus erectus".

În Franţa, ziarista şi romanciera Tristane Banon îl acuză pe Dominique Strauss-Kahn că ar fi încercat să o violeze în 2003.

Interogat recent de poliţie, fostul director FMI a recunoscut că i-a făcut avansuri, însă neagă producerea oricărei agresiuni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici