Donald Trump a colorat greşit steagul Statelor Unite în timpul unei vizite în Ohio

Preşedintele american Donald Trump a fost fotografiat colorând greşit steagul Statelor Unite, în timpul unei vizite efectuate alături de Melania Trump şi secretarul pentru Sănătate şi Resurse Umane, Alex Azar, la un spital de copii din statul Ohio, relatează site-ul Business Insider.

1972 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a colorat greşit steagul Statelor Unite în timpul unei vizite în Ohio

Donald Trump a colorat greşit steagul Statelor Unite în timpul unei vizite în Ohio

Alex Azar a postat pe contul personal de Twitter că vizita în statul Ohio a fost făcută cu scopul de discuta despre "modalităţile statului şi comunităţilor de a răspunde provocărilor privind dependenţa de opioide".

Cu toate acestea, un utilizator Twitter a observat că liderul de la Casa Albă a încurcat culorile steagului SUA. Deşi primele două dungi au fost colorate corect, a treia, care ar fi trebuit să fie roşie, a fost colorată din greşeală cu albastru.

Mai mulţi internauţi au observat imediat greşeala, în timp ce alţi utilizatori au sugerat că episodul nu ar trebui luat în serios. Casa Albă nu a oferit imediat declaraţii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici