Donald Trump a declarat că i se ”va mulţumi” pentru demiterea lui James Comey, directorul FBI

Legislatorii democraţi şi republicani îi vor ”mulţumi” preşedintelui american pentru demiterea directorului FBI, James Comey, potrivit unei postări pe contul de Twitter al lui Donald Trump, citate de CNN News.

941 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a declarat că i se ”va mulţumi” pentru demiterea lui James Comey, directorul FBI

Donald Trump a declarat că i se ”va mulţumi” pentru demiterea lui James Comey, directorul FBI (Imagine: Hepta)

În cursul zilei de miercuri, Donald Trump a apărat prin intermediul unor postări pe Twitter decizia de a-l demite pe directorul FBI, James Comey, după ce departamentul Justiţiei a stabilit că James Comey a gestionat inadecvat investigaţia în cazul serverului de mail privat utilizat de Hillary Clinton în calitatea de secretar de Stat american.

Comentariile sale au fost postate chiar înainte de întrevederea sa cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

Comey conducea o anchetă FBI cu privire la presupusele legături între echipa de campanie a lui Donald Trump şi oficiali ruşi.

”James Comey va fi înlocuit de cineva care va face o treabă mai bună, aducând înapoi spiritul şi prestigiul FBI-ului”, a scris Trump într-o postare.

”Comey aproape a pierdut încrederea tuturor din Washington, atât a republicanilor, cât şi a democraţilor. Atunci când lucrurile se vor linişti, mi se va mulţumi”, a adăugat acesta.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici