Donald Trump a distribuit o scrisoare în care protestatarii paşnici din faţa Casei Albe sunt numiţi „terorişti”

Preşedintele Donald Trump a distribuit, joi o seară, pe Twitter, o scrisoare în care protestatarii paşnici care au fost dispersaţi cu forţa din parcul Lafayette din apropierea Casei Albe, sunt numiţi „terorişti”, scrie CNN.

609 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a distribuit o scrisoare în care protestatarii paşnici din faţa Casei Albe sunt numiţi „terorişti”

Donald Trump a distribuit o scrisoare în care protestatarii paşnici din faţa Casei Albe sunt numiţi „terorişti”

Preşedintele a distribuit scrisoarea scrisă de fostul său avocat, John Dowd, şi adresată fostului secretar al Apărării, James Mattis.

"Protestatarii falşi de lângă Lafayette nu au fost paşnici şi nu sunt reali", scrie Dowd. "Sunt terorişti care folosesc studenţi plini de ură pentru a arde şi distruge. Au abuzat şi au nu au arătat respect faţă de poliţiştii care pregăteau zona pentru impunerea restricţiilor începând cu ora 19.00", continuă avocatul.

Scrisoarea distribuită de Trump vine la o zi după ce fostul secretar al Apărării a transmis, miercuri, după mai multe zile de proteste că „Donald Trump este primul preşedinte din viaţa mea care nu încearcă să unească poporul american - nici măcar nu se preface că încearcă. În schimb, el încearcă să ne dividă", a scris Mattis în mesajul său publicat de The Atlantic. „Vedem sunt consecinţele a trei ani de efort deliberat în această direcţie. Asistăm la consecinţele a trei ani fără o conducere matură”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici