Donald Trump a fost forţat să anuleze Convenţia naţională republicană, unde urma să fie desemnat candidat pentru alegerile prezidenţiale

  • Donald Trump a fost forţat să anuleze Convenţia naţională republicană, din cauza coronavirusului.
  • În cadrul evenimentului, Trump şi-ar fi oficializat candidatura la alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie.
  • Statele Unite ale Americii înregistrează un ritm crescut al noilor cazuri de coronavirus, depăşind astăzi pragul de 4 milioane de infectări
1023 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a fost forţat să anuleze Convenţia naţională republicană, unde urma să fie desemnat candidat pentru alegerile prezidenţiale

Donald Trump a fost forţat să anuleze Convenţia naţională republicană, unde urma să fie desemnat candidat pentru alegerile prezidenţiale

Donald Trump a fost forţaţ să anuleze Convenţia naţionala republicană, din cauza coronavirusului, măsură fiind una dintre cele mai mari "retrageri publice" ale preşedintelui, anunţă The Guardian.

În cadrul Convenţiei, Trump urma să-şi anunţe candidatura din partea partidului la alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie.

Preşedintele american a insistat în luna iunie ca acest eveniment să fie mutat din Charlotte, Carolina de Nord, în Jacksonville, unde regulile nu sunt atât de stricte.

Cu un record de 173 de decese în Florida în ultimele 24 de ore, Trump a fost forţat să anuleze Convenţia: "Am spus echipei că e timpul să anulăm evenimentul din Jacksonville, parte a Convenţiei. Voi ţine totuşi un discurs, dar într-o altă formă, nu va fi cu public. Nu este timpul potrivit pentru aşa ceva".

Donald Trump pare să-şi schimbe părerea despre pandemia de coronavirus, căreia i-a minimizat gravitatea multă vreme. Acesta a refuzat să poarte mască de protecţie timp de luni de zile, pentru ca mai apoi să îndemne oamenii să o facă.

Întrebat de jurnalişti despre decizia anulării evenimentului din Jacksonville, Trump a răspuns: "Pur şi simplu am simţit că este greşit să adunăm oamenii într-un singur loc. Când l-am ales, nu era nimic grav. Era totul liniştit şi, deodată, s-a schimbat. S-a întâmplat repede. Vrem ca pandemia să treacă fără multe decese, fără multe probleme".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici