Donald Trump a lansat o nouă platformă de „comunicaţii”

  • Donald Trump a lansat un nou site de „comunicaţii”, care spune că va publica conţinut „direct din biroul” fostului preşedinte american.
  • Trump a fost blocat permanent de Twitter şi suspendat de Facebook şi YouTube după revoltele de la Capitol din ianuarie.
  • Fostul preşedinte a lansat de atunci declaraţii prin comunicate de presă ce de acum vor fi disponibile pe noua platformă.
883 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a lansat o nouă platformă de „comunicaţii”

Donald Trump a lansat o nouă platformă de „comunicaţii”

Utilizatorii vor putea aprecia postările şi, de asemenea, să le distribuie pe conturile lor de Twitter şi Facebook.

Noua platformă este construit de Campaign Nucleus, compania de servicii digitale creată de fostul manager de campanie al domnului Trump, Brad Parscale.

Măsura vine cu o zi înainte de adoptarea unei decizii din partea Consiliului de Supraveghere al Facebook cu privire la blocarea permanentă a lui Donald Trump.

Consilierul principal al lui Trump, Jason Miller, a spus anterior că fostul preşedinte va lansa o nouă platformă de socializare. "Această nouă platformă va fi mare", a spus el în martie.

Dar Miller a scris pe Twitter marţi că noul site web nu este platforma de socializare despre care a vorbit.

"Vom avea informaţii suplimentare despre acest proiect în viitorul foarte apropiat", a spus el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici