Donald Trump a ridicat un gard metalic în jurul Casei Albe. Cum au reacţionat americanii

  • Donald Trump a ridicat un gard metalic în jurul Casei Albe, din cauza protestelor din această săptămână
  • Potrivit Secrete Service, măsura a fost luată din motive de securitate şi va rămâne până miercurea viitoare
  • Pe reţelele de socializare pozele cu gardul a fost comentate cu umor şi sarcasm
1912 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a ridicat un gard metalic în jurul Casei Albe. Cum au reacţionat americanii

Donald Trump a ridicat un gard metalic în jurul Casei Albe. Cum au reacţionat americanii: „De la zidul cu Mexicul, a ajuns la asta”

Donald Trump a ridicat un gard metalic în jurul Casei Albe, din cauza protestelor din această săptămână.

„Trump şi-a început mandatul promiţând un gard pentru a proteja America de restul lumii şi a ajuns să construiască unul între el şi americani” a comentat pe Twitter un jurnalist de la New York Times.
 
Imaginile cu gardul de la Casa Alba i-au dezgustat pe mulţi americani care nu credeau că vor trăi astfel de momente, în care  cetăţeni ai SUA să fie consideraţi un pericol pentru unul dintre cele mai mari simboluri ale ţării. 
 
Gardul, care se întinde între Pennsylvania Avenue şi Constitution Avenue, a fost ridicat după ce protestatarii au fost alungaţi cu gloanţe de cauciuc şi gaze lacrimogene din jurul Casei Albe pentru ca Trump să se pozeze cu biblia în mână în faţa Bisericii Preşedinţilor, aşa cum este numită Biserica Episcopală Sf. Ioan din Lafayette Square.
 
O sursă din Secrete Service a explicat pentru CNN că gardul metalic a fost ridicat în eventualitatea în care protestele de înteţesc în următoarele zile. Pe social media, oamenii sunt mobilizaţi să ia parte la un amplu protest în Washington, sâmbătă. Se estimează că vor participa un milion de americani.
 
„Trump şi-a construit zidul. S-a izolat de America” şi „Dacă zidul va fi mai mare de 5 km, îl va depăşi pe cel promis la graniţa cu Mexicul” sunt câteva dintre comentariile americanilor, care au adunat aprecieri pe Twitter.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici