Donald Trump a transmis că este fericit atâta timp cât Coreea de Nord opreşte testarea armelor

Preşedintele american Donald Trump a declarat în cadrul unui discurs la Casa Albă că este fericit atâta timp cât Administraţia de la Phenian continuă cu pauza testelor nucleare şi balistice, relatează Reuters.

184 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a transmis că este fericit atâta timp cât Coreea de Nord opreşte testarea armelor

Donald Trump a transmis că este fericit atâta timp cât Coreea de Nord opreşte testarea armelor

Preşedintele american Donald Trump a declarat marţi că vrea denuclearizarea Coreei de Nord, însă nu există presiuni cu privire la data limită.

"Nu mă grăbesc. Nu există teste. Cât timp nu există teste, nu mă grăbesc. Dacă vor exista teste, atunci este cu totul altă discuţie", a declarat acesta.

Kim Jong-Un şi Donald Trump se vor întâlni în capitala Vietnamului, Hanoi, pe 27-28 februarie, pentru un nou summit, organizat la opt luni după cel din Singapore, care a fost prima întrevedere a unui preşedinte american în funcţie cu un lider al Coreei de Nord. Cei doi lideri vor continua negocierile pe tema denuclearizării Peninsulei Coreea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici