Donald Trump acuză Centrul pentru Controlul Bolilor că nu poate face faţă pandemiei

  • Donald Trump acuză CDC că nu a luat măsurile necesare pentru a îmbunătăţi sistemul
  • Donald Trump dă vina pe Administraţia Obama că nu a făcut schimbările necesare
  • Trump a mai declarat că au fost deja făcute câteva schimbări
2295 afișări
Imaginea articolului Donald Trump acuză Centrul pentru Controlul Bolilor că nu poate face faţă pandemiei

Sursa: Profimedia Images

Preşedintele Donald Trump a acuzat Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din SUA că nu a luat măsuri pentru a-şi îmbunătăţi capabilităţile de a răspunde în faţa unei pandemii.

Donald Trump dă vina pe Administraţia Obama, pe care o acuză că nu a făcut schimbările necesare astfel încât Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor să aibă o capacitate mai bună de a răspunde în faţa unei pandemii.

„Preşedintele Obama a făcut schimbări care au afectat şi mai rău sistemul. Răspunsul lor la gripa A/H1N1 a fost un dezastru total. Mii de oameni au murit şi nu a fost făcut nimic pentru a repara problemele, până acum”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Preşedintele american a mai declarat că au fost făcute deja câteva schimbări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici