Donald Trump afirmă că îi este din ce în ce mai greu să vrea negocieri cu Iranul

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat luni seară că îi este din ce în ce mai greu să vrea să negocieze cu Iranul, pe care îl consideră unul dintre cei mai mari susţinători ai "terorismului".

1641 afișări
Imaginea articolului Donald Trump afirmă că îi este din ce în ce mai greu să vrea negocieri cu Iranul

Donald Trump afirmă că îi este din ce în ce mai greu să vrea negocieri cu Iranul

"Sincer, îmi este din ce în ce mai greu să vreau să ajung la un acord cu Iranul", a declarat Donald Trump la Casa Albă, conform publicaţiilor The Washington Times şi Le Figaro.

Iranul "este primul dintre statele care susţin terorismul", a adăugat Donald Trump.

Preşedintele SUA a catalogat drept "absolut false" afirmaţiile unor oficiali iranieni referitoare la destructurarea unei reţele de membri ai Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA).

Taguri:
sua,
iran,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici