Donald Trump: Afirmaţiile directorului CIA despre refuzul simulării înecului sunt ridicole

Donald Trump, favorit să reprezinte Partidul Republican în scrutinul prezidenţial din SUA, consideră "ridicole" afirmaţiile directorului CIA, John Brennan, care a promis că nu va respecta niciun ordin de utilizare a simulării înecului în interogarea suspecţilor de terorism.

954 afișări
Imaginea articolului Donald Trump: Afirmaţiile directorului CIA despre refuzul simulării înecului sunt ridicole

Donald Trump: Afirmaţiile directorului CIA despre refuzul simulării înecului sunt ridicole

"Consider ridicole comentariile făcute de John Brennan", a declarat Donald Trump, citat de Fox News.

"Adică teroriştii decapitează oameni şi îneacă 50 de oameni în cuşti metalice, iar noi nu putem simula înecul, noi nu putem face nimic", a adăugat politicianul republican.

John Brennan, directorul Agenţiei Centrale de Informaţii din SUA, a dat asigurări că agenţii CIA nu vor reîncepe să utilizeze tehnica simulării înecului în interogarea suspecţilor de terorism nici măcar dacă viitorul preşedinte american va ordona acest lucru.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici