Donald Trump: Ambele tabere ale protestelor din Virginia au greşit

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, marţi, că sunt de condamnat ambele tabere ale protestelor violente din Virginia, ce au lăsat în urmă un mort şi mai mulţi răniţi, afirmând că s-a greşit de ambele părţi, relatează BBC News.

706 afișări
Imaginea articolului Donald Trump: Ambele tabere ale protestelor din Virginia au greşit

Donald Trump: Ambele tabere ale protestelor din Virginia au greşit

Preşedintele american, care a fost criticat iniţial pentru că nu i-a condamnat pe naţionaliştii albi, a precizat că nu a vrut să facă foarte multe comentarii până când nu a cunoscut toate aspectele evenimentelor de sâmbătă.

"Cred că s-a greşit de ambele părţi", a afirmat Trump.

O femeie de 32 de ani a murit în timpul evenimentelor violente de la Charlottesville, după ce un simpatizant naţionalist a intrat intenţionat cu maşina în mulţime.

"Când fac o declaraţie, îmi place să fiu corect. Vreau faptele. Evenimentele tocmai avuseseră loc", a continuat preşedintele SUA, explicând motivul pentru care a aşteptat două zile pentru a condamna violenţele rasiste din Virginia.

”Am urmărit foarte atent evenimentele, mai atent decât mulţi oameni. Aveţi de o parte un grup agresiv şi, de cealaltă parte, tot un grup foarte violent. Nimeni nu a vrut să spună asta”, a continuat preşedintele american.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici