Donald Trump, ameninţat cu moartea pe site-uri de socializare. Deocamdată, Secret Service nu comentează

Mai multe persoane au proferat pe site-uri de socializare ameninţări cu moartea la adresa preşedintelui-ales al Statelor Unite, Donald Trump, un individ denunţând "epidemia clovnilor" ajunsă la Casa Albă, dar, deocamdată, Secret Service nu a făcut niciun comentariu.

3121 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, ameninţat cu moartea pe site-uri de socializare. Deocamdată, Secret Service nu comentează

Victoria lui Donald Trump în scrutinul prezidenţial a generat un val de furie pe reţelele de socializare online, existând persoane care nu au ezitat să îl ameninţe cu moartea pe noul preşedinte al SUA, relatează publicaţia americană Daily Caller şi revista germană Bild.

"Dacă cineva vrea să elimine o persoană pentru salvarea echipei şi să îl asasineze pe Trump, să se asigure că îl vizează şi pe Mike Pence", afirmă, prin Twitter, un individ care are pseudonimul "Deceased" ("Decedat"). "A revenit epidemia de clovni şi a ajuns la Casa Albă", adaugă el.

Un alt individ, cu pseudonimul "Duck", afirmă: "Mama se gândeşte să îl asasineze pe Donald Trump. Ai grijă! Mama mea din suburbie vine după tine!".

"Trump nu va ajunge să fie învestit în funcţie. Aveţi timp să îi asasinaţi atât pe Donald Trump, cât şi pe Mike Pence", a comentat o altă persoană, cu pseudonimul "Aaeoius".

Serviciul american pentru protecţia demnitarilor nu a făcut niciun comentariu pe tema ameninţărilor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici