Donald Trump anunţă că lucrările la zidul cu Mexicul încep curând şi promite DISTRUGEREA reţelei Stat Islamic

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, vineri, că lucrările la controversatul zid de-a lungul frontierei cu Mexicul vor începe curând, liderul de la Casa Albă promiţând şi distrugerea organizaţiei teroriste Stat Islamic.

1044 afișări
Imaginea articolului Donald Trump anunţă că lucrările la zidul cu Mexicul încep curând şi promite DISTRUGEREA reţelei Stat Islamic

"Noi am apărat alte ţări, dar am lăsat deschise frontierele naţiunii noastre, încât poate intra oricine. Vom construi un zid, nu vă faceţi griji. Construim zidul, construim zidul", a declarat Donald Trump într-un discurs rostit vineri la sediul Comitetului Conservator pentru Acţiune Politică (CPAC).

"De fapt, lucrările vor începe curând, cu mult înainte de termen. Vor începe curând", a subliniat Donald Trump, spre aplauzele audienţei, informează site-ul Politico.com.

Mexicul a transmis în mai multe rânduri că nu va suporta în niciun caz costurile zidului construit de Administraţia Donald Trump la frontiera comună.

În acelaşi timp, Donald Trump a semnalat că va găsi modalităţi pentru distrugerea reţelei teroriste Stat Islamic.

"Teroriştii străini nu vor putea lovi America dacă nu vor putea ajunge în America", a subliniat Trump, precizând că elaborează un plan pentru "ştergerea totală" a reţelei teroriste sunnite Stat Islamic, activă în principal în Siria şi Irak.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici