Donald Trump are concurenţă în propriul partid pentru cursa la preşedinţia SUA/ Cine va candida împotriva lui

Bill Weld, un fost guvernator republican al statului Massachusetts, a anunţat vineri după-amiază că îl va contesta pe preşedintele SUA Donald Trump în cursa pentru desemnarea candidatului la preşedinţie al Partidului Republican în anul 2020, apreciind că naţiunea este "în mare pericol".

1338 afișări
Imaginea articolului Donald Trump are concurenţă în propriul partid pentru cursa la preşedinţia SUA/ Cine va candida împotriva lui

Donald Trump are concurenţă în propriul partid pentru cursa la preşedinţia SUA/ Bill Weld va concura împotriva lui

Este vorba de primul politican care anunţă oficial că va concura împotriva lui Donald Trump pentru desemnarea candidatului republican în scrutinul prezidenţial din anul 2020.

Într-un discurs rostit în orăşelul Bedford (New Hampshire), Bill Weld a avertizat că naţiunea este "în mare pericol", afirmând că Donald Trump îşi urmăreşte interesele proprii.

"Avem un preşedinte ale cărui priorităţi sunt promovarea intereselor sale, mai degrabă decât binele ţării. Dar situaţia nu este fără speranţă, trebuie să corectăm direcţia", a declarat Bill Weld, citat de cotidianul Boston Herald şi de agenţia de presă Reuters.

Bill Weld, în vârstă de 73 de ani, a precizat că în următoarele luni va încerca să colecteze suficiente fonduri pentru campania electorală. "A venit momentul ca oamenii de bună-credinţă - iar ţara noastră este plină de oameni de acest fel - să ia atitudine", a subliniat Bill Weld, potrivit cotidianului The Washington Post.

Bill Weld a candidat la preşedinţia SUA din partea Partidului Libertarian în anul 2016, dar de curând a revenit în Partidul Republican. Bill Weld a fost procuror, iar ulterior guvernator al statului Massachusetts, în intervalul 1991-1997.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici