Donald Trump, atacat de către nepoata sa. Mary Trump a publicat o carte în care îl descrie ca fiind ”cel mai periculos om”

  • Nepoata lui Donald Trump, Mary, a publicat o carte ce provoacă un adevărat scandal în SUA
  • Cartea se numeşte ”Prea mult nu este destul. Cum familia mea a creat cel mai periculos om de pe palnetă”
  • Familia şi preşedintele SUA ar fi încercat să blocheze apariţia cărţii
1369 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, atacat de către nepoata sa. Mary Trump a publicat o carte în care îl descrie ca fiind ”cel mai periculos om”

Mary Trump prezintă o lungă şi răsucită saga de jocuri de putere şi drame de familie într-o carte pe care familia ei a încercat să o blocheze.

„Cartea biografică prezintă un portret al preşedintelui şi încearcă să explice trăsăturile sale cele mai distructive ca faţete ale unei educaţii disfuncţionale şi ale unui tată dominator.

CNN a obţinut marţi un exemplar al cărţii . Mary Trump, psiholog clinic autorizat, este deschisă în dezaprobarea faţă de politicile unchiului ei, dar îşi foloseşte şi cunoştinţele despre copilărie pentru a picta un portret mai larg al bărbatului care a devenit preşedinte.
Casa Albă a respins, marţi, cea mai mare parte din pretenţiile sale, iar alţi membri ai familiei Trump au încercat să împiedice publicarea cărţii, invocând un acord de non-divulgare pe care l-a semnat în timpul unei dispute privind voinţa bunicului ei.

Iată de exemplu cum descrie Mary Trump relaţia dintre Donald Trump şi tatăl său Fred.

Relaţia dintre preşedinte şi tatăl său, un fiu de primă generaţie de imigranţi germani, a fost întotdeauna un element complicat şi definitoriu. La preluarea funcţiei, o fotografie înrudită în alb şi negru a lui Fred Trump a fost primul - şi pentru un timp, singurul - obiect personal pe care Trump l-a plasat în Biroul Oval (de atunci a adăugat fotografii cu mama şi soţia sa. ).
Cu toate acestea, figura centrală a lui Fred Trump Sr. în viaţa fiului său, atât în privinţa ​​sprijinului său financiar, cât şi în reţinerea sa emoţională, este dezvăluită pentru prima dată de cineva care a fost martor la prima vedere şi a experimentat repercusiunile sale.
"El a scurtcircuitat capacitatea lui Donald de a dezvolta şi experimenta întregul spectru de emoţii umane", scrie Mary Trump, descriind tatăl şi fiul blocaţi în războiul psihologic profund. „Limitând accesul lui Donald la propriile sale sentimente şi făcând ca multe dintre ei să fie inacceptabile, Fred a pervertit percepţia fiului său despre lume şi i-a deteriorat capacitatea de a trăi în ea”.

Relaţia cu femeile

Obiectivizarea femeilor de către preşedinte este o faţetă a persoanei sale. Mai mult de o duzină de femei au împărtăşit poveşti în care a acuzat abateri sexuale ale lui Trump, care se întind de la aşteptarea avioanelor până la avansuri nedorite din Turnul Trump. Trump a negat cu tărie toate acuzaţiile.
Încă de la o vârstă fragedă, Trump a primit puţin de la mama sa, potrivit Mary Trump, care spune că gospodăria a fost împărţită pe linii stricte de gen, chiar şi pentru anii '50.
„Este clar că Fred şi soţia sa nu au fost niciodată parteneri”, afirmă cartea. „Fetele erau responsabilitatea ei, băieţii a lui”

Cartea centrală a cărţii lui Mary Trump este despre căderea tatălui ei, Fred Trump Jr., al cărui declin în depresie şi alcoolism a fost întâmpinat cu aparent dezinteres de către ceilalţi membri ai familiei sale. Ea susţine că cultura cruzimii continuă să se manifeste prin abordarea preşedintelui Donald Trump.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
carte,
trump,
sua

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici