Donald Trump vrea să elimine LOTERIA VIZELOR: Atacatorul din New York a ajuns pe teritoriul SUA prin acest program

Donald Trump, preşedintele SUA, a scris, miercuri, pe Twitter că individul care a comis atacul de marţi din New York a ajuns pe teritoriul Statelor Unite prin intermediul programului ”loteria vizelor”, adăugând că vrea să elimine acest program, relatează The Associated Press.

2832 afișări
Imaginea articolului Donald Trump vrea să elimine LOTERIA VIZELOR: Atacatorul din New York a ajuns pe teritoriul SUA prin acest program

Donald Trump: Atacatorul din New York a ajuns pe teritoriul SUA prin programul loteria vizelor

”Teroristul a venit în ţara noastră prin ceea ce se numeşte programul ”loteria vizelor. Vreau un sistem pe bază de merit”, a scris preşedintele american pe Twitter.

 

 

Autorităţile americane au precizat că atacatorul este un imigrant din Uzbekistan care a venit în SUA în 2010.

”Luptăm din greu pentru un program de imigraţie bazat pe merit”, a precizat Trump, adăugând că îşi doreşte să elimine programul loteriei vizelor, instituit de către democraţi.

În plus, Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York, a afirmat că autorul atacului de marţi din New York ar avea legături cu reţeaua teroristă Stat Islamic şi s-a radicalizat în Statele Unite.

Opt oameni au murit şi alţi 11 au fost răniţi în urma atacului comis marţi după-amiaza în oraşul american New York.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici