Donald Trump avertizează Iranul să adere la termenii acordului nuclear sau ”se va confrunta cu probleme”

Donald Trump, preşedintele SUA, a avertizat Iranul să adere la termenii acordului nuclear cu marile puteri ale lumii sau Teheranul va avea de înfruntat ”mari probleme”, informează Euronews.

794 afișări
Imaginea articolului Donald Trump avertizează Iranul să adere la termenii acordului nuclear sau ”se va confrunta cu probleme”

Donald Trump avertizează Iranul să adere la termenii acordului nuclear sau ”se va confrunta cu probleme”

În cadrul unui eveniment ce a avut loc în Ohio, liderul de la Casa Albă a afirmat că acordul nuclear ”nu va mai fi implementat pentru mult timp”, neoferind însă alte date specifice.

Săptămâna trecută, Statele Unite au impus noi sancţiuni economice împotriva regimului de la Teheran, pe fondul continuării programului iranian de rachete balistice.

Oficialii SUA au precizat că "activităţile maligne" ale Teheranului din Orientul Mijlociu subminează orice "contribuţii pozitive" ale acordului nuclear încheiat în 2015 cu Iranul.

Hossein Dehghan, ministul Apărării din Iran, a anunţat, sâmbătă, începerea producţiei unui nou tip de rachetă, Sayyad 3, în contextul tensiunilor tot mai mari dintre Teheran şi Washington.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici