Donald Trump consideră că decizia privind Ierusalimul trebuia luată de mult timp

Donald Trump, preşedintele Statele Unite, a afirmat miercuri după-amiază că decizia sa de recunoaştere a Ierusalimului drept capitală a Israelului ar fi trebuit luată în urmă cu mult timp.

903 afișări
Imaginea articolului Donald Trump consideră că decizia privind Ierusalimul trebuia luată de mult timp

Donald Trump consideră că decizia privind Ierusalimul trebuia luată de mult timp

"Cred că este o decizie care a fost tergiversată mult timp. Mulţi preşedinţi au spus că voiau să facă ceva, dar nu au făcut", a declarat Donald Trump în cursul unei şedinţe cu principalii consilieri.

Peste puţin timp, Donald Trump intenţionează să anunţe că recunoaşte oraşul Ierusalim drept capitală a Israelului, o decizie care riscă să genereze proteste violente şi chiar să conducă la intensificarea conflictului israelo-palestinian.

Autoritatea Palestiniană, Liga Arabă, Uniunea Europeană, Rusia şi numeroase alte ţări i-au cerut lui Donald Trump să evite această decizie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici