Donald Trump consideră că nu va fi interogat de procurorul special Robert Mueller

Preşedintele american Donald Trump a declarat, miercuri, că este puţin probabil să fie interogat de procurorul special Robert Mueller în ceea ce priveşte posibilele ingerinţe ale Rusiei în alegerile prezidenţiale din SUA, informează site-ul agenţiei The Associated Press.

134 afișări
Imaginea articolului Donald Trump consideră că nu va fi interogat de procurorul special Robert Mueller

Donald Trump consideră că nu va fi interogat de procurorul special Robert Mueller

"Vom vedea ce se va întâmpla. Dacă nu au nicio dovadă şi nimeni nu a găsit nicio legătura la orice nivel, e puţin probabil să existe un interogatoriu", a declarat Donald Trump în cadrul unei conferinţe de presă comună cu premierul Norvegiei Erna Solberg.

Comentarile au fost făcute la scurt timp după ce preşedintele SUA a reafirmat pe contul personal de Twitter că democraţii se află la "o vânătoare de vrăjitoare".

"Nu a existat nicio conspiraţie şi toată lumea, inclusiv democraţii, ştiu că nu există nicio conspiraţie, dar cu toate astea (investigaţia) continuă. Rusia şi întreaga lume râde de prostia la care sun martori. Republicanii ar trebui să preia controlul" a afirmat acesta pe reţeaua de socializare Twitter.

Potrivit Politico.eu, Robert Mueller şi procurorii federali au discutat, deja, cu unii dintre membrii fostei campanii ai preşedintelul Donald Trump, iar oficialii de la Casa Albă continuă să analizeze relaţiile între apropiaţii preşedintelui şi Guvernul rus.

În luna octombrie, un oficial de la Casa Albă a sugerat că avocaţii lui Donald Trump sunt dispuşi să îl încurajeze pe acesta să de-a o declaraţie cu privire la ingerinţele Rusiei în alegerile electorale din SUA, care au avut loc în 2016.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici