Donald Trump consideră că ultimul test efectuat de Coreea de Nord este unul "foarte standard"

Preşedintele a declarat despre noul test cu proiectile, efectuat joi de Coreea de Nord, că este unul "foarte standard" şi că nu îi afectează dorinţa de a negocia cu Phenianul, relatează site-ul agenţiei Reuters

1186 afișări
Imaginea articolului Donald Trump consideră că ultimul test efectuat de Coreea de Nord este unul "foarte standard"

Donald Trump consideră că ultimul test efectuat de Coreea de Nord este unul "foarte standard"

Întrebat la Casa Albă dacă este de părere că acesta este un "test" pus la cale de Kim Jong-un, Trump a declarat că lansarea proiectilelor nu încalcă promisiunile făcute de Coreea de Nord.

"Sunt de părere că situaţia este sub control", a declarat acesta pentru reporteri.

Este vorba despre proiectile cu raza scurtă de acţiune, a mai informat Trump, adăugând că nu "a existat niciodată o înţelegere pe tema asta".

Întrebat dacă mai este dispus să negocieze cu liderul nord-coreean Kim Jong-un, acesta a răspuns că da, afirmând că "multe alte ţări testează astfel de rachete".

Coreea de Nord a lansat noi proiectile în Marea Japoniei, au declarat joi oficiali americani, adăugând că informaţiile iniţiale indicau că lansările au fost similare cu două teste recente de rachete cu rază scurtă de acţiune efectuate de Phenian.

Taguri:
sua,
coreea de nord,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici