Donald Trump critică autorităţile din Puerto Rico, stat puternic afectat de Uraganul Maria

Donald Trump, preşedintele SUA, a postat, sâmbătă, mai multe mesaje pe Twitter în care a criticat autorităţile din Puerto Rico pentru reacţia lor în urma Uraganului Maria, afirmând că autorităţile locale au dat dovadă de ”slabe abilităţi de lideri”, relatează CNN.

1276 afișări
Imaginea articolului Donald Trump critică autorităţile din Puerto Rico, stat puternic afectat de Uraganul Maria

Donald Trump critică autorităţile din Puerto Rico, stat puternic afectat de Uraganul Maria

Preşedintele american l-a criticat pe primarul oraşului San Juan, Carmen Yulín Cruz, afirmând că a Partidul Democrat i-a cerut să îl atace pe preşedinte. Trump a scris că primarul din San Juan, alături de alţi oficiali din Puerto Rico, a dat dovadă de slabe abilităţi de lider, nefiind în stare să-şi determine oamenii să ofere ajutor.

”Ei vor ca totul să fie făcut pentru ei, atunci când ar trebui să existe un efort al comunităţii”, a scris preşedintele SUA pe Twitter.

Donald Trump a felicitat eforturile Guvernului Federal după ce Uraganul Maria a lovit Puerto Rico, afirmând că autorităţile de la Washington au făcut o treabă excelentă în Puerto Rico.

Declaraţiile preşedintelui american vin cu câteva zile înainte ca acesta să efectueze o vizită în Puerto Rico.

După ce Uraganul Maria a lovit Puerto Rico, aproximativ 3.5 milioane de oameni au rămas fără curent electric, fără resurse alimentare sau fără apă potabilă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici