Donald Trump denunţă solicitarea de renumărare a voturilor ca fiind o escrocherie

Donald Trump, preşedintele ales al SUA, a caracterizat solicitarea independentă de renumărare a voturilor din statul Wisconsin drept o escrocherie, informează site-ul postului BBC.

2011 afișări
Imaginea articolului Donald Trump denunţă solicitarea de renumărare a voturilor ca fiind o escrocherie

Donald Trump denunţă solicitarea de renumărare a voturilor ca fiind o escrocherie

Donald Trump, cel care a fost declarat câştigător în urma unei curse restrânse în statul Wisconsin, a declarat că ”rezultatul ar trebui respectat în loc să fie contestat sau folosit abuziv”.

Jill Stein, candidata la preşedinţie a Partidului a iniţiat renumărarea voturilor din statul Wisconsin. Aceasta doreşte de asemenea renumărarea voturilor în statele Michigan şi Pennsylvania, sub motivul unor ”anomalii statistice”.

Candidata Partidului Democrat, Hillary Clinton, a afirmat că va participa la renumărarea voturilor din Wisconsin.

Pentru a face vreo diferenţă, rezultatele renumărării voturilor în toate cele trei state ar trebui să iasă în favoarea lui Hillary Clinton.

Renumărararea voturilor nu este finanaţată de stat, sub pretextul donaţiilor solicitate de Jill Stein pentru a susţine această acţiune, Donald Trump o acuză pe aceasta de escrocherie. Potrivit lui Trump, Stein ”încearcă să-şi umple cuferele cu bani” solicitând o renumărare a voturilor.

”Oamenii au ales, iar alegerile s-au încheiat”, a comunicat echipa de tranziţie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici