Donald Trump, devansat în sondaje de politicienii democraţi care au ambiţii prezidenţiale

Principalii politicieni democraţi care candidează pentru scrutinul prezidenţial din Statele Unite se bucură de credibilitate mai mare decât preşedintele Donald Trump, un politician republican, arată un sondaj de opinie prezentat de NBC News şi de The Wall Street Journal.

1498 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, devansat în sondaje de politicienii democraţi care au ambiţii prezidenţiale

Donald Trump, devansat în sondaje de politicienii democraţi care au ambiţii prezidenţiale

Fostul vicepreşedinte Joseph Biden are un avans de 9% faţă de Donald Trump, raportul fiind de 51% la 42%, conform sondajului, care are marja de eroare de plus sau minus 3,5%.

Senatorul democrat Bernie Sanders este creditat cu 50%, iar Donald Trump cu 43%, în timp ce senatoarea Elizabeth Warren are un avans de 5% (48%-43%). Kamala Harris are un avans de 1% faţă de actualul preşedinte (45%-44%).

În cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, Joseph Biden este creditat cu 26%, Elizabeth Warren cu 19%, iar Kamala Harris cu 13%.

Taguri:
sua,
politică,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici