Donald Trump este de părere că Iranul vrea să negocieze un acord cu SUA

Preşedintele american Donald Trump a declarat, duminică, într-un interviu pentru postul NBC, că este de părere că Teheranul vrea să negocieze un acord cu Statele Unite, în contextul problemelor economice cu care se confruntă Iranul.

800 afișări
Imaginea articolului Donald Trump este de părere că Iranul vrea să negocieze un acord cu SUA

Donald Trump este de părere că Iranul vrea să negocieze un acord cu SUA

"Cred că vor să negocieze. Şi cred că vor să facă o înţelegere. Şi înţelegerea mea este nucleară. Uite, nu vor avea arme nucleare (...) Nu cred că le place poziţia în care se află. Economia lor este absolut ruinată", a declarat liderul de la Casa Albă.

"Nu caut războiul, dar dacă va fi, va fi distrugere totală aşa cum nu aţi mai văzut vreodată. Dar nu caut sa fac asta", a adăugat Donald Trump.

Preşedintele Statelor Unite a declarat, vineri, că pregătise un atac asupra Iranului, dar l-a anulat în ultimul moment, pentru a evita producerea de victime.

 

Taguri:
sua,
iran,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici