Donald Trump îl va primi pe Emmanuel Macron la Casa Albă la data de 24 aprilie

Sarah Sanders, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, a anunţat, luni, că preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, în va primi la Washington pe omologul său francez, Emmanuel Macron, la data de 24 aprilie, informează The Associated Press.

148 afișări
Imaginea articolului Donald Trump îl va primi pe Emmanuel Macron la Casa Albă la data de 24 aprilie

Donald Trump îl va primi pe Emmanuel Macron la Casa Albă la data de 24 aprilie

”Preşedintele şi Prima Doamnă îi vor întâmpina pe preşedintele Macron şi pe Prima Doamnă a Franţei la data de 24 aprilie la Casa Albă. Această vizită va contribui la întărirea cooperării dintre Statele Unite şi Franţa în privinţa relaţiilor economice şi diplomatice, precum şi a prieteniei dintre cei doi lideri”, a declarat Sarah Sanders.

Administraţia Prezidenţială de la Paris a anunţat că vizita oficială a lui Macron în Statele Unite se va desfăşura în perioada 23-25 aprilie şi va include mai multe ceremonii oficiale, printre care un dineu găzduit de preşedintele american, dar şi o conferinţă de presă comună a lui Trump şi Macron.

În trecut, cei doi lideri au viziuni diferite în privinţa unor subiecte importante precum acordul climatic de la Paris şi acordul nuclear iranian.

În luna iulie a anului 2017, Trump a efectuat o vizită oficială la Paris, unde a participat la parada militară de pe Champs-Elysées organizată cu ocazia zilei naţionale a Franţei. Preşedintele american s-a declarat impresionat de ”formidabila” defilare şi a afirmat că îşi doreşte să organizeze o paradă militară şi în SUA.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici