Donald Trump intenţionează să participe la Forumul economic de la Davos

Preşedintele SUA, Donald Trump, intenţionează să participe la ediţia din 2020 a Forumului economic de la Davos, programat pentru luna ianuarie, potrivit site-ului agenţiei Reuters, care citează o sursă familiară cu planul.

234 afișări
Imaginea articolului Donald Trump intenţionează să participe la Forumul economic de la Davos

Donald Trump intenţionează să participe la Forumul economic de la Davos - surse

Trump a fost nevoit să-şi anuleze planul de a participa la ediţia de la începutul acestui an din cauza îngheţării activităţii guvernamentale care urmare a disputei cu Congresul pe tema bugetului federal.

Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveţia, este programat să se desfăşoare în perioada 21-24 ianuarie.

Vizita la Davos ar putea fi una dintre puţinele călătorii în străinătate pe care Trump le efectua în 2020, în condiţiile în care liderul american se va concentra probabil pe campania prezidenţială pentru alegerile din noiembrie 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
alegeri,
davos

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici