Donald Trump îşi plânge de milă: Niciun preşedinte nu a trecut prin ce am trecut eu

  • Donald Trump spune că nu mereu joacă după regulile Washington-ului
  • Donald Trump: Am luptat mai mult decât orice alt preşedinte
  • Donald Trump: La cea mai mică greşeală, titluri peste tot în lume
1006 afișări
Imaginea articolului Donald Trump îşi plânge de milă: Niciun preşedinte nu a trecut prin ce am trecut eu

Donald Trump îşi plânge de milă: Niciun preşedinte nu a trecut prin ce am trecut eu

Donald Trump e în campanie şi-şi foloseşte toate vorbele pentru a se pune într-o lumina bună, aşa cum ştie el cel mai bine. Preşedintele le-a spus suporterilor din Florida că nu joacă mereu după regulile Washington-ului, dar dacă ar fi făcut-o, toţi ar fi avut de pierdut. Trump le-a transmis susţinătorilor că a luptat pentru ei mai mult decât orice alt preşedinte şi şi-a ironizat adversarii. 

  • „Vin după mine, mulţi oameni din Washigton. Nimeni nu a trecut prin ce am trecut eu. Nimeni. Niciun preşedinte nu a trecut prin asta. Oricine a ajuns la colţ, s-a aşezat în colţul camerei, şi-a pus degetul în gură şi a zis mami, mami, ia-mă acasă. Te rog, ia-mă”, a spus Donald Trump. 

Îl ştii pe Donald Trump doar în lumina reflectoarelor. Pare că nu se mai satură de ele, dar uite, spune că are nevoie de o pauză.

  • „Într-o zi aş vrea să pot ţine un discurs undeva unde nu sunt camere. Să vorbesc, doar. Să mă pot relaxa, să o iau uşor, să mă distrez. Pentru că dacă te prind, la cea mai mica greşeală, ajung titluri, titluri peste tot în lume”, mai spune şeful american. 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici