Donald Trump: Japonia şi Statele Unite au şansa de a încheia un acord comercial pe termen lung

Preşedintele american Donald Trump a declarat vineri, înaintea unei întâlniri cu prim-ministrul japonez Shinzo Abe că discuţiile dintre Statele Unite şi Japonia merg foarte bine şi există şansa încheierii unui acord comercial pe termen lung între cele două ţări, relatează Reuters.

152 afișări
Imaginea articolului Donald Trump: Japonia şi Statele Unite au şansa de a încheia un acord comercial pe termen lung

Donald Trump: Japonia şi Statele Unite au şansa de a încheia un acord comercial pe termen lung

De asemenea, preşedintele american a lăudat faptul că Japonia achiziţionează echipament militar din Statele Unite.

Ministrul japonez pentru Finanţe, Taro Aso, s-a întâlni joi, la Washington, cu Steven Mnuchin, secretarul Trezoreriei americane, a informat Ministerul de Finanţe al Japoniei.

Donald Trump a transmis vineri că discuţiile cu oficialii japonezi se derulează bine şi este posibil să fie încheiat un acord comercial înaintea vizitei pe care urmează să o facă în Japonia, în luna mai.

Prim-ministrul japonez Shinzo Abe a declarat înaintea întâlnirii cu Donald Trump că aşteaptă cu interes discuţiile cu preşedintele american şi a subliniat importanţa consolidării relaţiei dintre cele două ţări.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici