Donald Trump Jr. a fost infectat cu noul coronavirus

  • Fiul cel mare al preşedintelui american Donald Trump a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus, potrivit purtătorului său de cuvânt.
  • Donald Trump Jr, în vârstă de 42 de ani, a fost diagnosticat la începutul acestei săptămâni
  • Fiul preşedintelui este asimptomatic, dar s-a autoizolat la cabana sa de vânătoare
  • UPDATE: Donald Trump scrie pe Twitter că fiul său se simte bine
658 afișări
Imaginea articolului Donald Trump Jr. a fost infectat cu noul coronavirus

Donald Trump Jr. a fost infectat cu noul coronavirus

Donald Trump Jr., fiul cel mare al preşedintelui în funcţie al Statelor Unite, a fost confirmat pozitiv pentru noul coronavirus, a anunţat purtătorul său de cuvânt.

„A fost complet asimptomatic până acum şi respectă toate recomandările medicale”, se arată într-un comunicat transmis de echipa acestuia, citat de BBC News.

După ce a primit rezultatele testului la începutul acestei săptămâni, Trump Jr. a intrat în izolare la cabana sa de vânătoare.

Donald Trump Jr este al doilea dintre copiii preşedintelui care a dat rezultate pozitive, după ce Barron, în vârstă de 14 ani, a testat pozitiv odată cu părinţii său, Donald şi Melania Trump.

Barron Trump, în vârstă de 14 ani, a fost diagnosticat şi el luna trecută, dar a recuperat rapid.

Partenera lui Don Jr., Kimberly Guilfoyle, fostă jurnalistă la Fox News, a avut rezultate pozitive pentru COVID-19 în iulie.

La începutul lunii octombrie şi Donald Trump alături de soţia sa, Melania, a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus.

În total, cel puţin 45 de persoane de la Casa Alba au luat virusul în ultimele luni.

De altfel, administraţia Trump a fost dur criticată de experţi în sănătate publică pentru că au organizat adunări mari, unde nu s-au purtat măşti şi nici nu s-a păstrat distanţarea socială. 

UPDATE : Donald Trump scrie pe Twitter că fiul său e în stare bună

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici