Donald Trump l-a desemnat pe John Kelly pentru funcţia de secretar pentru Securitatea Internă

Preşedintele-ales al SUA, Donald Trump, l-a desemnat pe generalul în retragere John Kelly, din cadrul Forţelor Navale, pentru postul de secretar al Departamentului pentru Securitate Internă, relatează cotidianul The Washington Post.

571 afișări
Imaginea articolului Donald Trump l-a desemnat pe John Kelly pentru funcţia de secretar pentru Securitatea Internă

Donald Trump l-a desemnat pe John Kelly pentru funcţia de secretar pentru Securitatea Internă (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

John Kelly, care s-a retras în februarie din funcţia de şef al Comandamentului sudic al SUA, a avut frecvent dispute cu preşedintele Barack Obama pe tema rolului femeilor pe câmpul de luptă şi a planului de închidere a penitenciarului militar de la Guantanamo.

Generalul John Kelly, în vârstă de 66 de ani, va avea de gestionat un Departament al Securităţii Interne cu 240.000 de angajaţi care se ocupă de o serie de activităţi importante, inclusiv combaterea terorismului, protejarea preşedintelui şi aplicarea legislaţiei pe tema imigraţiei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici