Donald Trump, la o zi după ce a renunţat la un atac aerian asupra Iranului :„Nu caut război, dar daca va fi un război, atunci s-ar produce distrugeri nemaivăzute”

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat vineri, în cadrul unui interviu acordat NBC News, că nu îşi doreşte un război cu Iranul, însă dacă un astfel de conflict ar avea loc, atunci s-ar produce „distrugeri nemaivăzute”, potrivit Reuters.

5282 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, la o zi după ce a renunţat la un atac aerian asupra Iranului :„Nu caut război, dar daca va fi un război, atunci s-ar produce distrugeri nemaivăzute”

Donald Trump, la o zi după ce a renunţat la un atac aerian asupra Iranului :„Nu caut război, dar daca va fi un război, atunci s-ar produce distrugeri nemaivăzute”

„Nu caut război, dar daca va fi un război, atunci s-ar produce distrugeri nemaivăzute. Dar nu vreau să se întâmple asta”, a declarat Trump în timpul interviului, la o zi după ce a renunţat la un atac aerian asupra unor ţinte iraniene, ca răspuns faţă de doborârea unei drone americane.

Trump a declarat, vineri, că pregătise un atac asupra Iranului, dar l-a anulat în ultimul moment, pentru a evita producerea de victime.

Gardienii Revoluţiei din Iran au anunţat, vineri, că drona militară a Statelor Unite care a fost doborâtă era escortată de un avion în care erau zeci de militari americani, subliniind că a evitat atacarea celui de-a doua aeronave. Gardienii Revoluţiei din Iran susţin că drona militară americană ar fi pătruns în spaţiul aerian iranian, dar Comandamentul Central din SUA (CENTCOM) susţine că aparatul de zbor se afla în spaţiul aerian internaţional, deasupra Strâmtorii Hormuz.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici