Donald Trump laudă Consiliul de Securitate al ONU pentru impunerea noilor sancţiuni Coreei de Nord. "15-0... Lumea vrea pace, nu moarte"

Preşedintele american Donald Trump a lăudat, sâmbătă, membrii Consiliul de Securitate al Naţiunilor Unite, pentru că au votat în favoarea impunerii unor noi sancţiuni asupra Coreei de Nord, ca răspuns la programul nuclear al acesteia, informează site-ul postului BBC.

1656 afișări
Imaginea articolului Donald Trump laudă Consiliul de Securitate al ONU pentru impunerea noilor sancţiuni Coreei de Nord.  "15-0... Lumea vrea pace, nu moarte"

Donald Trump laudă Consiliul de Securitate al ONU pentru impunerea noilor sancţiuni Coreei de Nord. "15-0... Lumea vrea pace, nu moarte"

Într-un mesaj postat pe contul personal de Twitter, Donald Trump a afirmat că decizia Consiliului de Securitate demonstrează că lumea "vrea pace, nu moarte".

Sancţiunile, elaborate de SUA, propun interzicerea a 90% din exporturile de produse petroliere rafinate către Coreea de Nord, impunând o limită anuală de 500.000 de barili.

Rezoluţia a fost adoptată în unanimitate de cei 15 membri ai Consiliului de Securitate al ONU, inclusiv de Rusia şi China, principalii parteneri economici ai Regimului de la Phenian.

"Consiliul de Securitate al ONU tocmai a votat 15-0 în favoarea sancţiunilor suplimentare din Coreea de Nord. Lumea vrea pace, nu moarte!" a scris Donald Trump pe Twitter.

Statul nord-coreean este deja supus unei serii de sancţiuni impuse de SUA, ONU şi UE.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici