Donald Trump, mesaj conciliant: „Emoţiile şi tensiunile intense nu se vindecă peste noapte“

Donald Trump, preşedintele ales al SUA, a făcut publică o înregistrare video prin care transmite cetăţenilor americani un mesaj conciliant de Ziua Recunoştinţei, solicitând acestora să accepte rezultatele campaniei, informează site-ul ziarului The Independent.

675 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, mesaj conciliant: „Emoţiile şi tensiunile intense nu se vindecă peste noapte“

Donald Trump, mesaj conciliant: „Emoţiile şi tensiunile intense nu se vindecă peste noapte“ (Imagine: Mediafax Foto)

Discursul său are loc cu o zi înainte de Ziua Recunoştinţei.

Preşedintele ales al americanilor a declarat: ”Emoţiile sunt puternice iar tensiunile nu se vindecă peste noapte. Acestea nu dispar aşa repede, din păcate”.

Potrivit ziarului The Independent, acest mesaj consolator ar fi putut fi o referinţă în faţa suporterilor săi dezamăgiţi că acesta renunţă la continuarea anchetei emailurilor lui Hillary Clinton, sau ar fi putut viza candidata democrată şi susţinătorii acesteia.

În cadrul înregistrării, Trump a promis cetăţenilor că se va îngriji de siguranţa oraşelor, în special de centrele oraşelor, care sunt foarte importante pentru acesta.

După Ziua Recunoştinţei, preşedintele ales va continua nominalizarea celor care vor face parte din administraţia Donald Trump.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici