Donald Trump nu are aprobarea Congresului pentru un CONFLICT MILITAR cu Iranul, avertizează Nancy Pelosi

Administraţia Donald Trump nu are aprobarea Congresului pentru a lansa o acţiune militară împotriva Iranului, a afirmat joi seară Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor.

1766 afișări
Imaginea articolului Donald Trump nu are aprobarea Congresului pentru un CONFLICT MILITAR cu Iranul, avertizează Nancy Pelosi

Donald Trump nu are aprobarea Congresului pentru un CONFLICT MILITAR cu Iranul, avertizează Nancy Pelosi

Nancy Pelosi, unul dintre liderii Partidului Democrat (opoziţie), a afirmat că este mulţumită că Donald Trump pare să prefere o abordare diplomatică în criza cu Iranul.

"Îmi place ceea ce aud din partea preşedintelui, deşi nu îl încântă deloc acest lucru", a declarat Nancy Pelosi, citată de agenţia Reuters.

Administraţia Trump a refuzat până acum cererile de a oferi informaţii Congresului despre criza nucleară iraniană. "Este vorba de o abordare care nu este corectă, întrucât avem responsabilităţi, în Constituţie, responsabilitatea de a declara un război aparţine Congresului, deci, consilierii prezidenţiali sper că vor admite că nu au nicio aprobare pentru a merge înainte", a argumentat Nancy Pelosi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici