Donald Trump nu exclude posibilitatea recunoaşterii anexării regiunii Crimeea de către Rusia

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat că nu excluse posibilitatea recunoaşterii anexării regiunii Crimeea de către Rusia, liderul de la Casa Albă afirmă că ar putea discuta acest subiect cu ocazia întrevederii sale cu omologul său rus, Vladimir Putin, ce avea loc pe 16 iulie la Helsinki.

1582 afișări
Imaginea articolului Donald Trump nu exclude posibilitatea recunoaşterii anexării regiunii Crimeea de către Rusia

Donald Trump nu exclude posibilitatea recunoaşterii anexării regiunii Crimeea de către Rusia

"Vom vedea", a răspuns Trump când a fost întrebat de reporteri la bordul Air Force One dacă SUA vor accepta anexarea regiunii Crimeea de către Rusia, informează agenţia Bloomberg.

"Voi discuta cu el (Vladimir Putin n.red.) despre tot (...) Vom discuta despre Ucraina, vom discuta despre Siria, vom discuta despre alegeri, şi nu vrem ca cineva să manipuleze alegerile", a adăugat Trump.

Luna trecută, cu ocazia summitului Grupului ţărilor puternic industrializate (G7) din Quebec, Trump a menţionat că Rusia a investit masiv în Crimeea după anexare şi a refuzat să critice Moscova pentru ocuparea regiunii, ci a dat vina pe predecesorul său de la Casa Albă, Barack Obama, pentru acest eveniment.

"Preşedintele Obama este cel care a lăsat să se întâmple acest lucru care este foarte regretabil", a afirmat Trump.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici