Donald Trump nu intenţionează să ceară continuarea anchetelor în cazul lui Hillary Clinton

Preşedintele-ales al SUA, Donald Trump, nu va cere continuarea investigaţiilor în cazul serverului de email privat folosit de Hillary Clinton, anunţă consilierul Kellyanne Conway, deşi magnatul new-yorkez promisese în campanie că nu va renunţa la anchetă.

576 afișări
Imaginea articolului Donald Trump nu intenţionează să ceară continuarea anchetelor în cazul lui Hillary Clinton

Donald Trump nu intenţionează să ceară continuarea anchetelor în cazul lui Hillary Clinton (Imagine: Mediafax Foto)

"Cred că atunci când preşedintele-ales spune chiar înainte de a fi învestit în funcţie că nu are de gând să continue investigaţiile transmite un mesaj puternic, atât ca ton, cât şi la nivel de conţinut", a declarat Conway într-un interviu acordat MSNBC.

Decizia lui Donald Trump reprezintă o distanţare de o promisiune majoră făcută în campanie. La o dezbatere electorală televizată desfăşurată în octombrie, Donald Trump îi transmitea lui Hillary Clinton următorul mesaj: "Dacă voi câştiga, îi voi cere procurorului general să numească un procuror special pentru a ancheta cazul dumneavoastră".

Kellyanne Conway a explicat că Hillary Clinton "încă trebuie să se confrunte cu faptul că majoritatea americanilor nu o consideră onestă şi credibilă".

Hillary Clinton a fost criticată pentru că a utilizat un server de mail privat în calitatea de secretar de Stat american.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici