Donald Trump: Probabil am o relaţie foarte bună cu Kim Jong-Un

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a afirmat, joi, că "probabil" că are o relaţie foarte bună cu liderul suprem al nord-coreenilor, Kim Jong-Un, refuzând, cu toate acestea, să declare dacă a vorbit în mod direct cu omologul său, informează site-urile Reuters şi Politico.

470 afișări
Imaginea articolului Donald Trump: Probabil am o relaţie foarte bună cu Kim Jong-Un

Donald Trump: Probabil am o relaţie foarte bună cu Kim Jong-Un

"Probabil am o relaţie foarte bună cu Kim Jong-Un. Am relaţii cu diferiţi oameni. Consider că aţi fi surprinşi", a declarat Donald Trump în cadrul unui interviu acordat publicaţiei The Wall Street Journal.

Oficialul de la Casa Albă a refuzat, totuşi, să menţioneze dacă până acum a avut ocazia de a vorbi direct cu liderul suprem de la Phenian.

"Nu vreau să comentez în acest sens. Nu spun că am vorbit, sau nu am vorbit. Pur şi simplu nu vreau să comentez", a adăugat Donald Trump.

Relaţii dintre cei doi lideri a fost adesea caracterizată printr-un schimb de replici acide, făcut prin intermediul reţelelor de socializare precum Twitter.

Săptămâna trecută, Donald Trump a declarat că butonul nuclear de pe biroul său este ”mult mai mare” şi ”mult mai puternic” decât cel al liderului de la Phenian.

Tensiunile între Statele Unite şi Coreea de Nord s-au amplificat după o serie de teste balistice şi nucleare nord-coreene şi a unor exerciţii militare comune, efectuate de SUA, Coreea de Sud şi Japonia.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici