Donald Trump respinge criticile: Vreau să se consemneze că eu nu am interese financiare în Arabia Saudită ori în Rusia

Preşedintele SUA, Donald Trump, a afirmat miercuri, pe fondul criticilor, că nu are interese financiare în ţări precum Arabia Saudită ori Rusia, denunţând din nou difuzarea de "ştiri false".

488 afișări
Imaginea articolului Donald Trump respinge criticile: Vreau să se consemneze că eu nu am interese financiare în Arabia Saudită ori în Rusia

Donald Trump respinge criticile: Vreau să se consemneze că eu nu am interese financiare în Arabia Saudită ori în Rusia

"Vreau să se consemneze că eu nu am interese financiare în Arabia Saudită (sau în Rusia). Orice sugestie că aş avea astfel de interese este ştire falsă (sunt multe)!", a transmis Donald Trump prin Twitter.

Liderul de la Casa Albă a fost criticat că are o atitudine prea flexibilă faţă de Arabia Saudită, în contextul anchetei în cazul dispariţiei jurnalistului Jamal Khashoggi.

Donald Trump a avertizat că nu trebuie trase concluzii pripite în cazul jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, dispărut din 2 octombrie după ce a intrat în consulatul Arabiei Saudite la Istanbul. Turcia suspectează că ziaristul a fost asasinat. "Tocmai am vorbit cu regele Arabiei Saudite, care a negat că ar avea cunoştinţă despre ce s-a întâmplat cu cetăţeanul saudit. A spus că va colabora cu Turcia pentru a afla răspunsul", a declarat Donald Trump.

"Cred că în primul rând trebuie să aflăm ce s-a întâmplat. Văd că se întâmplă din nou ca cineva să fie considerat vinovat până se dovedeşte că este nevinovat", a spus Trump.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici