Donald Trump se pregăteşte pentru un nou mandat/ Şeful echipei de campanie ar urma să fie Brad Parscale

Preşedintele SUA, Donald Trump, intenţionează să îl desemneze pe Brad Parscale, expert în strategii politice, manager al campaniei electorale pentru obţinerea unui nou mandat în anul 2020, afirmă surse citate de site-ul agenţiei Reuters.

319 afișări
Imaginea articolului Donald Trump se pregăteşte pentru un nou mandat/ Şeful echipei de campanie ar urma să fie Brad Parscale

Surse: Trump îl va desemna pe Brad Parscale manager al echipei de campanie electorală

Anunţul intervine în contextul în care Donald Trump vrea să lanseze rapid activităţile de planificare a campaniei electorale pentru scrutinul prezidenţial din 2020, cu opt luni înaintea alegerilor parlamentare parţiale programate în noiembrie 2018, care vor determina dacă Partidul Republican menţine ori nu controlul asupra Congresului.

Donald Trump, în vârstă de 71 de ani, a semnalat deja că vrea să candideze pentru un nou mandat, depunând o scrisoare de intenţie la Comisia Electorală federală pe 20 ianuarie 2017, ziua în care a fost învestit în funcţie. Preşedintele SUA evocă frecvent în discursuri şi interviuri victoria sa în scrutinul prezidenţial din 2016.

Consultantul politic Brad Parscale, care îşi desfăşoară activitatea în San Antonio (Texas), a fost director pentru promovare digitală în echipa de campanie electorală a lui Donald Trump în 2016.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici