Donald Trump se va deplasa în Puerto Rico, zonă "devastată" de Uraganul Maria

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a anunţat joi seară că se va deplasa în Puerto Rico, precizând că insula americană a fost "devastată total" de Uraganul Maria, relatează site-ul Politico.com.

399 afișări
Imaginea articolului Donald Trump se va deplasa în Puerto Rico, zonă "devastată" de Uraganul Maria

Donald Trump se va deplasa în Puerto Rico, zonă "devastată total" de Uraganul Maria

"Situaţia este foarte gravă în Puerto Rico. A fost devastată total. Situaţia nu era oricum foarte bună, dar reţeaua electrică a fost distrusă în totalitate şi multe alte lucruri", a afirmat Donald Trump cu ocazia întrevederii pe care a avut-o la sediul ONU din New York cu Petro Poroşenko, preşedintele Ucrainei.

Donald Trump a dat asigurări că a iniţiat procedurile de a oferi asistenţă federală în Puerto Rico, precizând că va colabora cu guvernatorul Ricardo Rosselló.

"Dacă citiţi ori vă uitaţi la televiziuni, veţi vedea un loc distrus în totalitate. Este incredibilă puterea vântului. Este ceva unic, nicio furtună nu a mai afectat de zeci de ani o zonă în acest fel", a remarcat Trump.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici