Donald Trump şi Recep Erdogan sunt de acord cu suspendarea ostilităţilor în Siria şi Libia

  • Ostilităţile dintre Siria şi Libia trebuie să înceteze, pe durata pandemiei, susţin cei doi preşedinţi
  • Siria şi Libia trebuie să colaboreze pentru găsirea de soluţii împotriva pandemiei, au convenit aceştia
1435 afișări
Imaginea articolului Donald Trump şi Recep Erdogan sunt de acord cu suspendarea ostilităţilor în Siria şi Libia

Trump şi Erdogan s-au înţeles asupra suspendării ostilităţilor dintre Siria şi Libia

Preşedinţii din SUA şi Turcia, Donald Trump şi Recep Tayyip Erdogan, au convenit marţi că este necesară suspendarea ostilităţilor în Siria şi Libia pe durata pandemiei de coronavirus.

Preşedintele american, Donald Trump, şi omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan, au convenit, în cursul unei convorbiri telefonice, asupra "importanţei" ca ţări aflate în conflict, precum Siria şi Libia, "să adere la acorduri de încetare a focului" în această perioadă de criză medicală mondială, a comunicat Casa Albă, potrivit cotidianului Le Figaro.

„Preşedinţii Trump şi Erdogan au fost de acord asupra faptului că este mai important ca niciodată ca ţări aflate în conflict, în special Siria şi Libia, să adere la acorduri de încetare a focului şi să colaboreze pentru găsirea de soluţii", anunţă Preşedinţia SUA.

„Cei doi lideri au convenit să colaboreze şi să intensifice coordonarea în campania internaţională pentru învingerea coronavirusului şi pentru susţinerea economiei mondiale", a precizat Casa Albă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici